Wat we bieden 

Clima XL is een initatief van Flagstone en Waldorf Industries en is in het leven geroepen om een steentje te kunnen bijdragen aan het oplossen van het klimaat probleem. 640 miljoen m3 gas, zoveel kunnen we in Nederland jaarlijks besparen als alle huishoudens die aan een nieuwe CV ketel toe zijn, kiezen voor zonnecollectoren,een warmtepomp of een zonneboiler. Helaas is het gasloos wonen nog niet bij iedereen bekend, maar mogelijkheden worden steeds bekender.
Wij houden van tevreden klanten en dat begint wat ons betreft bij een goede samenwerking. Om deze reden delen wij onze expertise, kennis en ervaring op het gebied van energie besparende oplossingen, zodat we samen nog slimmere manieren kunnen bedenken en ontwikkelen om bestaande en nieuwe gebouwen te verduurzamen.

Partner korting

Clima XL kent een drietal samenwerkingsprogramma’s en kortingen voor haar partners uit de installatiebranche. De kortingen zijn gebaseerd op de door ons gecommuniceerde bruto verkoopadviesprijs excl. 21% BTW. Wanneer u zich aanmeld/registreert, kunnen wij uw account activeren met het daarbij behorende kortingspercentage.

 

Bezoek onze showroom

Wilt u zich laten inspireren op het gebied van duurzame verwarmingsinstallaties? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier presenteren wij een groot deel van onze producten en energie besparende oplossingen. Onze showroom is te bezoeken op afspraak. U kunt ons bereiken op 088 004 76 76.

 

Daarom Clima XL

  Snelle levering

  Bezorging op locatie

  Montage mogelijk

  Groot assortiment

  Eigen productie

  Verkoop ondersteuning

  Volume deals 

  Kwaliteit ​​​​

Verkoop ondersteuning

Voor de ondersteuning van uw verkopen hebben wij in samenwerking met Designs marketing & media concepts diverse promotionele artikelen ontwikkelt zoals showroom banners, product flyers en een full color catalogus die het mogelijk maken om u zo goed mogelijk te ondersteunen.
U kunt deze artikelen bij ons aanschaffen zodat u snel en gemakkelijk de verschillende producten aan uw klanten kunt laten zien.
Naast deze promotie artikelen leveren wij ook extra voordelig enkele collector demo artikelen voor gebruik in uw showroom. Informeert u gerust eens bij een van onze verkoop medewerkers.

 

         

 

 

 

 

Projectmatige calculatie

Door de simulatie software (Polysun) van Vela solaris zijn wij in staat om u zo goed mogelijk te ondersteunen, in het ontwerp van warmtepomp en zonthermische systemen.
Polysun vereenvoudigt en versnelt het systeem ontwerp-proces aanzienlijk en helpt bij de dimensionering. Polysun berekent economische energie besparingen en creëert proffesionele rapporten die nodig zijn voor de subsidie aanvragen. Betrouwbare opbrengst prognoses en eenvoudige optimalisatie van bestaande en nieuwe installaties.
De unieke combinatie van theorie en praktijk biedt de opdrachtgevers de zekerheid dat (duurzame) energietechnologie leidt tot een gezonde realisatie en exploitatie.